Begeleidingskundige: Huib Terlouw

Achtergrond en opleiding

Naast maatschappelijk werker ben ik (leer)supervisor en begeleidingskundige. Ik heb ervaring in het helpen bij het leren en ontwikkelen van individuen, stellen en teams. Veranderingen starten altijd bij het bewust stilstaan bij hoe je een relatie, je werk of je leven vindt gaan. Pas als je dat hebt onderzocht kan het zijn dat er aanleiding is om aan onderdelen van je relatie, je werk of je leven meer aandacht te schenken. Ik ondersteun je graag bij het aanbrengen van zo’n focus, waarna ik graag met je onderzoek hoe je in samenspraak met je omgeving kunt experimenteren met nieuw gedrag.

Master Begeleidingskunde

Ik geloof niet in een leven waaruit problemen zijn weg te bannen en al evenmin in de wenselijkheid en mogelijkheid van het “oplossen” van alle problemen. Veelmeer ben ik ervan overtuigd dat ieder mens, maar ook ieder stel en iedere groep, mogelijkheden heeft om met dat wat op het levenspad komt zó om te gaan dat we oog houden op dat wat hoop geeft.

Ambitie

“Gedrag wat tot nu toe niet blijkt te werken kun je beter mee (leren) stoppen. Op dat wat wél (of beter) werkt, maar waar je tot nu toe minder oog voor hebt, wil ik je graag richten!”

bezoek website     Bezoek LinkedIn pagina